top of page

Milo søger ny familie

Milo er født den 23/1 2017 her hos Kennel DeeNovo, han var nummer 4 i rækken og var en helt speciel lille fyr lige fra begyndelsen...

Han har altid været utrolig glad og imødekommende til alt hvad jeg har budt ham i hvalpegården og glad for alle besøgende, og nye udfordringer i puppy pitten.

Milo er puppytestet med gode resultater.

Milo blev her hos DeeNovo i 3 uger ekstra, da han skulle flytte til Norge, og det var ingen problemer for ham at være ene tilbage hos mor, de var som pot og pande mor og søn...

Milo blev hentet af sin nye familie da han var 11 uger gammel, og tog direkte til Bornholm hvor han hyggede hele sommeren hos familien og deres nye ishus, det resulterede i at han oplevede en masse nye ting, mennesker, biler, børn og omgivelser.

Derefter flyttede han til Norge hvor han har hyggede sig i de norske fjelde, været skole hund, prøvet lidt af hver form for træning, bl.a. hos redningsgruppen i Norge og haft en god start på sit hundeliv.

Pga. hans ejers jobsituation, har de ikke mulighed for at give Milo den fulde opmærksomhed han fortjener, ej heller den træning som en frisk teenager dreng behøver.

Milo vil elske at komme til en aktiv familie, hvor de har lyst til at træne med ham og bruge hans hoved. Milo er frisk på det hele, om du har lyst til en agility stjerne, en nose work kammerat, en Rally buddy eller noget helt 4. Mangler du en lille ny samarbejdspartner, så er Milo helt klart et rigtig godt bud på alt det bedste fra en Aussie.

Brains and beauty som man siger :o)

Milo kommer til at hygge sig i Nordsjælland hos Kirsten og Co som inkludere 2 tidligere DeeNovo hvalpe - Pilgrim og Speedy plus Kirsten er hundetræner, så Milo får lov til at lave en masse hundetræning, indtil vi finder den helt rigtige familie til ham, der er selvfølgelig mulighed for at du kan komme forbi og møde ham, så længe du har aftalt det med mig først.

Er du interesseret i at vide mere om denne lækre dreng så ring eller skriv til mig på
27 119 117 / info@artofdee.dk

En kort beskrivelse af Milo fra hans nuværende familie:

Milo er så god og kærlig, sjov og lærenem, og jeg er meget glad for ham. Jeg har haft ham med til træning med de norske redningshunde nogle få gange, og har ellers øvet simple kommandoer som: sit, dæk, på plads og lidt sjove tricks som ”high five” og ”spil død”.

 

Han følger rigtig fint med uden snor, og går meget pænt ved siden af, uden at trække, når han er i snoren. Jeg har haft ham med på korte løbeture samt cykelture, og han er utrolig let og have med.

 

Han er glad for alle mennesker, og opfører sig på ingen måde dominerende overfor andre hunde. Han er bare legesyg og glad!

 

Derudover kan han let være alene, da han hverken gør eller piver. Jeg ser helst, at Milo kommer til et aktivt hjem, gerne en familie på landet, med god plads og tid til ham.

bottom of page